Inicia els seus estudis musicals en el Conservatori “Ruperto Chapí” i en la Banda Santa Cecilia d’Elda.

Va realitzar els estudis de direcció de banda a l’escola de música de la Vall d’Albaida amb José Rafael Pascual Vilaplana, Ramón García Soler i José Vicente Asensi, així com en el ISEB de Trento, obtenint l’any 2008 el Diploma Superior de Direcció, amb Jan Cober, Felix Hauswirth i Carlo Pirola.

Assisteix a cursos de direcció amb Francisco Cabrelles, Juan Antonio Espinosa, Jesús López Cobos, Enrique García Asensio, Jan Van der Roost, Eugene Corporon, Alex Schilling i Douglas Bostock.

En 2006 va guanyar l’I Concurs de direcció Vila de Muro i a l’estiu de 2009 va ser finalista en el concurs de direcció de banda Palerm Giannetti de La Toscana. També en 2009 va ser guanyador de la Batuta d’Or en el 11é Concurs de Direcció del World Music Contest de Kerkrade.

Entre altres, ha dirigit la Agrupació Artísitico Musical “El Treball” de Xixona, la Va unir Musical de Muro, Centre Artistic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost, Associació Musical “Verge del Remei” de Petrer, Banda Municipal de Santiago de Compostel·la, Orquestra de vent Musikè de Bèrgam (Itàlia), Rundfunk Blaserorchester de Leipzig (Alemanya) i Banda de la Real Marina Holandesa.

Com a professor de direcció ha impartit Màster Class en el Conservatori Professional de Música “Ana María Sánchez” d’Elda i ha sigut convidat a clausurar el curs de direcció de banda organitzat per el “Centre de Formació Bandística” de Brescia, i a dirigir la Orquestra de Sopros de la Escola Profissional de Música de Viana do Castelo (Portugal). Ha sigut professor en el Màster de Direcció d’Orquestra de Vent en el Conservatori “Giuseppe Verdi” de Milà (Itàlia). Ha participat com a jurat en el Certamen Internacional de Bandes “Vila d’Altea”. En l’actualitat és professor convidat a l’Escola de Direcció de les Juventuts Musicals de la Vall d’Albaida, a l’escola de música de la AMCE Santa Cecilia d’Elda i a l’Aula de Direcció de la SUM de Crevillent.

Ha sigut director titular de les bandes Societat “Nova Artística” d’Anna, Cercle Musical “Primitiva” d’Albaida, “Santa Cecilia” de L’Olleria, Unió Musical “L’Artística” de Novelda, de l’Associació Músic-Cultural Eldense “Santa Cecilia” d’Elda i de la Societat Filharmònica “Unió Musical” d’Agost. En l’actualitat és director de la Societat “Unió Musical” de Crevillent i de la Va unir Musical de Muro.

Comments are closed.