Natural de Muro , inicià els seus estudis musicals de la mà del mestre Salvador Martínez a l’escola de la Unió Musical. Més endavant estudia amb el mestre Manuel Galan, i amb el seu cosí i catedràtic de percussió al conservatori d´alacant , Joan García Iborra.

  En l’any 1975 entra a formar part de la U.M de Muro com a percussionista.

Continua el seu aprenentatge musical als conservatoris d’Alacant, València i Barcelona, açí amb el mestre Xavier Joaquim. Actuà com a percussionista invitat en l’orquestra del Liceu de Barcelona i en l’orquestra Ciutat de Barcelona al Palau de la Música Catalana, sota la direcció del mestre Antoni Ros Marbà.

   Com alumne a assistit a nombrossos cursos de direcció impartits pels mestres José Mª Cervera, Jan Cober, Norman Milanés i Jose R. Pascual, a més de classes d’ Harmonía per part dels mestres Rafael Alcaraz i Rafael Talens, i de piano amb la professora alcoiana Mª Àngeles Palacios.

  En Gener de 1988 és nomenat director de la Unió Musical de Muro i de la seua escola municipal de música, càrrec que desenvolupà fins al Desembre de 1997 i que abandonà voluntàriament. En aquesta etapa s’aconsegueixen nombrossos premis als certàmens de Diputació i Comunitat, a més de consolidar “ L’Escola municipal “ de música i preparar el canvi fins “ L’Escola comarcal “.

  Ha actuat com a director convidat en alguns concerts amb la banda Agrupació Artístico Musical “ El Trabajo” de Xixona.

  En Octubre de 1998 es fà càrrec de la direcció da la banda “ Cercle Musical d’Albaida” estant al front de la mateixa fins l’Abril de 2003.

  Es director titular de “ La Unió Musical Contestana “ de Cocentaina , desde juny de 2004 fins desembre del 2007 , en la que a més de nombroses activitats, van rebre, el premit  EUTERPE 2007 , al millor enregistrament  per el CD “ Creu daurà“.

  També serà director de “ L’Associació Unió Musical de Bocairent “ desde Setembre del 2008 fins a Maig de 2015, on rebrà la medalla d’or de la societat en reconeiximent per tots els anys de dedicació i la seua tasca al front de la banda. 

Comments are closed.