Gravacions

MOROS I CRISTIANS

Primer disc, reconvertit posterioement a CD que va gravar la Unió Musical de Muro a l’any 1974 i als estudis de Dial Discos S,A. de Madrid. Gravació que es realitzà en un dia, la banda ixqué de Muro a les 6 del matí i gravaren tot el disc exceptuant la percussió, que s’enregistrà posteriorment als mateixos estudis.

LA PENYA "EL FLARE"

[wp_cart_button name=”CD_LA_PENYA_EL_FLARE” price=”29.95″]

Aquest enregitrament realitzat al 1992, va ser publicat en Disc i Cassette, posteriorment també s’edità en format CD, en la localitat de Santa Faz, en l’auditori de la Residència. Sota la direcció de Jose Vte. Moltó Garcia i  José Rafael Pascual-Vilaplana en la peça Xavier el Coixo. Després de quasi 20 anys la Unió Musical de Muro, tornà a capficar-se en estudis de gravació. Una gravació que resultà molt exitosa, ja que en pocs dies s’esgotaren totes les unitats i es tingué que fer una segona edició. L’estudi de gravació fou Estudis Gema de Barcelona, encara que la posterior reedició en format CD publicda al 1998, fou realitzada per Esutdis Tabalet d’Alboraia. Com no aquesta gravació conta amb la col·laboració de La Xafigà.

MONOGAFRIA JOSE RAFAEL PASCUAL VILAPLANA

Un enregistrament de la primera monografia que ha fet la productora Omnes Band, que va pensar en la Banda de la Unió Musical de Muro per enregistrar la del murer José Rafael Pascual-Vilaplana. Es realitzà a l’any 2000, els dies 6 i 7 de març al Centre Cultural de la Vila de Muro. I com es habitual contà amb la col·laboració de La Xafigà. El director fou el mateix José Rafael Pascual-Vilaplana.

LA BANDA DE MURO AL PALAU

En l’any 2002 la mes de març, i com a gran cloenda de la celebració dels actes del II Centenari de Música de Banda a Muro, la Banda realitzà un concert al Palau de la Música de Valencia sota la direcció de José Rafael Pascual-Vilaplana. En aquest concert també participaren la Xafigà, Jaume Gosàlbez com a dolçaina solista en Aljama i Marcos Vilaplana (Tenor) i Maria Calero (Soprano) en Música per l’enyor.

LA BANDA DE MURO EN DIRECTE

Aquest es un CD recopilatoria de gravacions realitzades en directe i en diferents concerts com per exemple el del II Fimband o el mig any de festes de Muro. Es pot comprovar l’essencia de la Banda sense retocs d’estudi ni gravacions posteriors.