Concert estiu 2022

15 Jul Concert estiu 2022

Diumenge 17 de juliol a les 19:30h
Plaça del Palau

Danses del Món

La música i la dansa formen un binomi pràcticament inseparable. De fet, als anals de la història -com el conte de la gallina i de l’ou- seria complicat poder afirmar quin dels dos va ser el primer. El que està clar és que questes dos disciplines artístiques sempre han jugat un paper fonamental l’una amb l’altra.
En aquest concert trobarem una xicoteta mostra de diferents danses i balls d’arreu del món, on es barreja la música instrumental i vocal amb alguns dels més típics balls tradicionals de les nostres terres. Tot amb la inestimable col·laboració del Ballet Elena Tudela, el Grup de Danses Baladre i especialment del nostre cantaor Hilari Alonso.
Tot un espectacle visual i sonor de Danses del Món!