Concert socis 2022

14 Mar Concert socis 2022

Dissabte 26 de març de 2022 a les 19:00 h al Centre Cultural Polivalent.

Certament, quan escoltem la paraula simfonia ràpidament ens ve al cap un tipus de composició musical estesa a la música clàssica occidental, estructurada generalment en quatre moviments, i instrumentada per a orquestra o banda.
Però la idea d’aquest programa naix del significat originari en grec d’aquest substantiu: Symphōnía, pròpiament “qualitat d’uns sons que sonen junts”, és a dir, “conjunt de veus, d’instruments, o tots dos, que sonen d’acord alhora”. Així que, com podran observar, el nostre programa estarà constituït per obres que responen a aquesta definició, on podrem escoltar des de música descriptiva, passant per diverses simfonies, i fins i tot, un original pasdoble. Totes músiques que “sones d’acord”, és a dir: són Symphōnía.