Concert 9 d’octubre

24 Sep Concert 9 d’octubre

Vents de cinema.

Aquest 2021 celebrem el cent aniversari d’un dels més cèlebres directors de cinema valencians. I és que, qui no recorda títols tan emblemàtics com Bienvenido Mr Marshall, Moros y Cristianos o La Vaquilla. Així és, aquests títols, i moltes més, ens evoquen una figura transcendental en la història cinematogràfica d’aquest país; i és que el bon fer de Luis García Berlanga (València, 1921-Pozuelo de Alarcón, 2010)​ mai ha deixat, ni deixarà indiferent a ningú. Per aquest motiu, la Unió Musical de Muro hem volgut retre-li un modest però sentit homenatge a aquest universal paisà, que com a bon valencià sempre tenia present la música de banda a totes les seues produccions; fent un recorregut per diferents obres i autors de bandes sonores del nostre cinema, que utilitzen la banda com a mig d’expressió musical per fer Vents de cinema.