CONCERT SOCIS 2021

10 Abr CONCERT SOCIS 2021

Les nostres bandes de música són formacions constituïdes per una substanciosa combinació d’instruments de vents i percussió. Aquestes variabilitats tímbriques li atorguen una gran versatilitat expressiva i comunicativa, de la qual el mitjà bandístic sap traure gran partit, tant en espais oberts com tancats; en música de caire tradicional com d’idees més abstractes i estilitzades…

Així que amb totes aquestes possibilitats a l’abast, la Unió Musical hem volgut explotar-les d’una forma un tant particular, o més ben dit, d’una forma poc habitual. Interpretant un recull d’obres originals, i també arranjades, orquestrades per a ser interpretades per les diferents famílies instrumentals que integren la banda, és a dir: la percussió, la fusta i el metall.

1ª Part
Black Cat Quintet
(Percussió)
Overture for woodwinds
Philip Sparke (Londres, 1951)
(Fustes)
Rikudim
Jan van der Roost (Duffel, Bèlgica, 1956)
(Fustes i percussió)
Street Tango
Ástor Piazzola (Mar del Plata, 1921 – Buenos Aires, 1992)
(Fustes i percussió)

2ª Part
A la Nañigo
(Percussió)
Fanfare
Philip Sparke (Londres, 1951)
(Metall i percussió)
Gioia
Saül Gómez Soler (Ontinyent, 1982)
(Metall i percussió)
Azenet
Ramon Garcia i Soler (Atzeneta d’Albaida, 1971)
(Metall i percussió)
Olympic Fanfare
John Williams (New York, 1932)
(Metall i percussió)

Director: Rafa García Vidal