Santa Cecília 2017

01 Dic Santa Cecília 2017

cartell_santa_cecilia_2017_2Ja tenim ací un any més Santa Cecília en la Unió Musical de Muro. Amb molta gana de començar en el dia més important per a totes i tots els músics.

Programa de Santa Cecíliacartell_santa_cecilia_2017

Aquells que creuen en la màgia estan destinats a trobar-la
Associació poètica de Quito

Màgia és el que la Unió Musical de Muro sentim quan fem música. Eixa passió que tenim per la banda i per la música intentem traslladar-la i s’esforcem per superar-se. Màgic és
el nostre director que amb el moviment de la seua batuta fa  brollar el so, les emocions i la sensibilitat de tots i totes, dalt i baix de l’escenari. Moments màgics estem vivint i gaudint, moltes gràcies Rafa.
2017 ha segut un any increïble en el que com ja estem acostumats s’embarquem en reptadors i apassionants projectes: Concert de Socis, Concert de Festes, IX Edició Curs de Direcció de banda amb record de participació i amb 3 grans de la música, tot un luxe i privilegi, Primera Edició del Certàmen de Música Festera a Alcoi, Bandautòrium, Concert de Mig Any, participació a Bandes Al Palau, Santa Cecília i per a rematar Sarssuela. I amb totes aquestes cites sempre, SEMPRE amb programes exigents i buscant en cada projecte anar a més. I tampoc s’acaba ahí, perquè no ens podem oblidar de les
actuacions de carrer a Alcoi, Muro, Cocentaina, Crevillent, Almudaina, Xixona, Benámer i altres col.laboracions. Màgia és el que fem amb el nostre temps. I ja ens liem i tenim la programació de tot 2018 i pensem en 2019, perquè per seguir evolucionant i creixent, per poder embarcar-se en projectes cada vegada més ambiciosos, i en terres més llunyanes, es necessita adaptar tambè la planificació.
Màgic és ser i representar a este col.lectiu, gràcies companys pel vostre compromís i dedicació.
Com diu Goethe «la màgia és creure amb un mateix. Si pots fer això pots aconseguir que qualsevol cosa passe»