Un gran dia de la Música Festera

26 Sep Un gran dia de la Música Festera

Volem recordar el dissabte 23 de setembre de 2017 com un gran dia per a la música festera. Felicitem de nou l’ Ateneu Musical de Cocentaina pel primer premi al I Certamen d’Interpretació de Musica de Festes organitzat per l’ Associació de Sant Jordi Alcoi. També donar l’enhorabona als companys de la Unió Musical Contestana pel treball realitzat. No volem oblidar el gran esforç realitzat per l’organització de Associació de Sant Jordi, encapçalada pel seu assessor musical Juan Luis Guitart.

Però si ens ho permeteu volem tornar a donar les gràcies a tots i cadascun dels músics de la Unió Musical de Muro, els que van estar a l’escenari del Calderón com els que no, per treballar amb la ilusió que ho feu, per seguir encoratjant el col.lectiu en un gran procés de millora que està encapçalat per les millors mans que podem tindre davant, les de Rafa García Vidal . El nostre director ens va convéncer de podiem volar i així ho fem.

El recolzament dels nostres músics jubilats, socis i veïns i veïnes també ens empenta a millorar cada dia. Som el que som per tot el que ens envolta!!! Moltes gràcies!

Nosaltres de totes formes: #noparem #sempreames #orgulldebanda #orgulldemusic i…… #modecertamen-on