Concert Commemoratiu de la Festivitat del 9 d’octubre

29 Sep Concert Commemoratiu de la Festivitat del 9 d’octubre

9_octubre_2016El proper dissabte 8 d’octubre de 2016 tindrà lloc el tradicional concert commemoratiu de la Festivitat del 9 d’octubre de 2016. Serà al Centre Cultura de la Vila de Muro a les 19.30h. les entrades seran amb donatiu de 3€ que es recolliran en la mateixa taquilla del Centre Cultural. Com a novetat en aquest any, compartirem el concert amb els amics de La Xafigà que realitzaran mitja part del Concert i la Unió Musical de Muro l’altra mitja.

Es un plaer com sempre compartir escenari amb els amics de La Xafigà, que a més en aquest concert ens interpretaran el repertori que portaran en el proper Certamen en el que participaran a la veina població d’Ontinyent, el proper dissabte 22 d’octubre de 2016.

La Xafigà interpretarà Andrea i Rauxa de Saül Gomez i Germanies de José Rafael Pascual Vilaplana. I la Unió Musical de Muro interpretarem La Danza Colorista de Rafael Mullor, Danzón nº2 d’Arturo Marquez i Variaciones Agur Jaunak de Josep Vicent Egea.

Els esperem a tots en aquest concert que aquest any serà diferent, interessant i molt bonic, compartint-lo amb els gran dolçainers i percussionistes de La Xafigà.