15 Feb Participarem al CIBM 2016

Amb moltes ganes i il·lusió, afrontem un nou repte per al 2016 que no es altre que la participación, per primera vegada en els més de 200 anys de la nostra història, al Certament Internacional de Bandes de Música Ciutat de Valencia en la seua primera secció.

Ja sabem que actuarem al Palau de la Música en segona posición i el dissabte 23 pel matí. Però encara és  més  il·lusionant per la nostra part, ja que portarem com a obra lliure, l’obra guanyadora del V Premio Internacional de Composició de Música per a Banda Vila de Muro 2015 Miraculum.

Una excel·lent composició del mestre i compositor de San Antonio de Requena, Francisco José Martínez Gallego i que estrenarem el proper dissabte 12 de març a les 19.00 hores al Concert en honor als Socis al Centre Cultural de Muro.